Výměna skla u krbových kamen HWAM 3440
Autor: Neveřejný
Datum: 08.03.2015 11:44
Mám starší krbová kamna HWAM 3440 s horním zdvihem dvířek. Rozbilo se mi sklo. Je možné sklo objednat a hlavně se ptám, jestli zvládneme sklo vyměnit sami. S našimi krbovými kamny jsme velmi spokojeni.
Autor: ADMIN
Dobrý den,
pro všechna krbová kamna, která do České republiky naše firma dováží od roku 1999 jsou náhradní díly dostupné v kompletním sortimentu. Mrzí mne nepříjemnost, která Vás potkala, ale při používání krbových kamen může k jejich poškození dojít. Náhradní sklo pro Vaše krbová kamna skladem u nás nemáme, ale objednám jeho dodání z Dánska a cca do 14 dnů si jej můžete vyzvednout v našem obchodě i s podrobným návodem na jeho výměnu, která je opravdu velmi snadná. Dvířka z kamen vůbec není zapotřebí demontovat ani vysazovat a po uvolnění 2 šroubků lze rozbité sklo vyjmout, vsadit nové a šroubky zpět utáhnout. Musíme se spolu domluvit, protože u některých novějších modelů je použita horní lišta se 6ti šroubky a postup je stejný. Než budeme mít sklo pro Vaše krbová kamna zde k dispozici, doporučuji Vám, abyste mi poslali mailem fotografii rozsahu prasknutí a já následně posoudím, zda je možné během objednací doby Vaše krbová kamna bezpečně používat. Vratislav Janeček